Inschrijfformulier nieuwe alumni GGH
Beste alumnus/alumna van het GGH,

Alumni van het GGH kunnen zich hier registreren door het inschrijfformulier in te vullen. Je kunt zelf een Login en wachtwoord kiezen.

Misschien staan je gegevens al in onze alumni-administratie. Het is verstandig om dat even te checken: bij het blauwe blok 'Login vergeten' vul je je mailadres in waarmee je waarschijnlijk bekend bent bij het Gemeentelijk Gymnasium. Je krijgt een Login. Vervolgens vraag je een wachtwoord aan met hetzelfde mailadres en de ontvangen Login. Als je toegang krijgt tot je persoonlijke gegevens, dan heeft de school jou al als oud-leerling geregistreerd. Dan kun je deze controleren en indien nodig aanpassen. 

Krijg je geen toegang tot de alumni-administratie, dan is het handig je aan te melden als alumnus/alumna. Je vult daarvoor het inschrijfformulier in: je kunt dan zelf een Login en wachtwoord kiezen. In het vervolg zullen we je op de hoogte houden van alumninieuws o.a. via onze digitale nieuwsbrief.

Mocht je vragen hebben, mail dan aan alumni@ggh.nu.

Met een vriendelijke groet,
Marya de Haas
alumni-coördinator bestuur Alumni GGH
Inschrijfformulier alumni GGH
Naam
Initialen
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam *
Contact
E-mail
Telefoon
Mobiel
Thuisadres
Postcode
Huisnummer
Toevoeging
Adres
Plaats
Land
Overig
Geboortedatum
Lid
Login *
Wachtwoord *
Herhaal wachtwoord*
IBAN *
Extra vrijwillige bijdrage
Overig
Studie
Eindexamenjaar
Oud-docent
Beroepssector
Beroepssector
Verificatie
Om spam te voorkomen maken wij gebruik van een verificatie voor dit formulier. Om het formulier te verzenden moet u de afgebeelde code invullen. De code is niet hoofdlettergevoelig; u kunt hierbij ook kleine letters invullen.
velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?